Основни правила при създаването на интериора в хола

Холът е една от най-важните стаи във всеки дом, не само, защото е събирател център на цялото семейство, но и защото обикновено, това е мястото, което разкрива пред външите хора характера, стила и индивидуаността на домакините. Нашият хол е визитката ни за пред света. Ето защо, ако държите да се представите отлично и да направите силно впечатление, постарайте се да създадете уникален и креативен интериор.

Създаване на идеалната спалня

Заложете на успокояваща цветова палитра, за да се събуждате всяка сутрин с удоволствие Вашата спалня е лично и интимно убежище, където може да затръшнете врата пред света и да бъдете себе си. Ето защо, когато избирате цветовата палитра за тази стая, се стремете да създадете топла и повдигаща настоението атмосфера, която да ви предразполага съм спокойствие, отпускане и отмора.

Визуално уголемяване на малката спалня

Малкото жилищно пространство не означава задължително, че трябва да се примирите да живеете с постоянното чувство, че нещо Ви притиска и ограничава. Ако нямате възможност да смените жилището си с по-голямо и просторно място, то, благодарение на няколко несложни интериорни трика, може да промените обстановката и подтискащата атмосферата. Представените тук съвети за визуално “уголемяване” на спалнята са лесни за прилагане и няма да Ви отнемат много време и средства. Някои от тях могат да бъдат приложени успвшно и в другите стаи от дома.